Landelijke rust tussen stad en kust.

Walcheren is een schiereiland in Zeeland en wordt omsloten door de Noordzee, de Westerschelde en het Veerse Meer.
Onze camping ligt middenin dit landelijk gebied en u kunt hier heerlijk vandaan vertrekken lopend of met de fiets naar de kust, maar ook naar Middelburg, Vlissingen, Veere of een van de andere sfeervolle Walcherse dorpjes. Heel Walcheren bereikt u binnen een straal van 20 km vanaf ’t Hommeltje!

Traditionele volkssport op Walcheren is het ringrijden te paard. De Zeeuwse kledendracht is te zien tijdens het sjezen rijden op een van de folkloristische dagen tijdens de zomermaanden.

Bezoek aan Middelburg of Veere levert fraaie plaatjes op van historische gebouwen in de daarbij passende smalle straatjes. Maritiem Vlissingen heeft een prachtige haven, Michiel de Ruyter en de boulevard waar de vrachtschepen vlak langs de kust varen. Uniek in Europa.

400 km Wandelnetwerk Zeeland: deze wandelpaden voeren u, soms met een trekvlot, over en langs de Biggekerkse en Domburgse watergang. Als u midden door de polder loopt langs de koeien en geniet van het vrij uitzicht op de duinen en de weilanden dan geeft dat u echt het gevoel er helemaal “uit” te zijn!
Vanaf onze camping kunt u naar het Middelburgse landgoed ”Ter Hooge” lopen, naar de Boulevard in Vlissingen en niet te vergeten het strand!

Fietseiland bij uitstek. Nergens zoveel beschutte fietspaden als op Walcheren.

Kom, ontdek, ervaar en geniet op ons mooie eiland!

Samen met 5 andere campings hebben we voor de verevening een nieuw stukje gerealiseerd in de bunkerroute. Het nieuwe stukje bunkerpad maakt nu de aansluiting vanuit Koudekerke naar het pad langs de verdedigingslinie richting Vlissingen compleet.
Vanaf ’t Hommeltje kunt u per fiets of lopend dit hele pad volgen en onderweg de historie van de bunkers die erlangs staan ervaren door de informatieborden te lezen.
Gratis verkrijgbaar op onze camping is een kleurrijke folder van deze bunkerroute!