Wie zijn wij

Chris en Marian

Wij, Chris en Marian Geerse-Arkesteyn hebben drie kinderen en sinds 1991 exploiteren we onze minicamping in Koudekerke, provincie Zeeland.
Tezamen met de teelt van diverse akkerbouw producten hebben we een bedrijf dat volop in beweging is.
We houden allemaal van lekker actief buiten bezig zijn!

Onze camping heeft in 2016 de slogan “Landelijke rust tussen stad en kust” toebedeeld gekregen door een verslaggeefster van de PZC.
Dit is typerend voor de ligging van onze camping; midden op het schiereiland Walcheren met de zee en stad binnen een straal van 5 km; hoe ideaal is dit!

Van vroeger
Naar nu

Een stukje historie

In dit jaar zijn we begonnen met onze eerste mini-camping! Het was de start van de Hooghkamer met 7 kampeerplaatsen en 3 stacaravans.

Dit was het jaar waarin we onze huidige minicamping ‘t Hommeltje overnamen met destijds 12 kampeerplaatsen, 3 stacaravans en 2 vakantiewoningen.

We maakten een groei door uitbreiding van onze minicamping ‘t Hommeltje van 15 naar 25 kampeerplaatsen. Hiervoor legden we drie nieuwe kampeerveldjes aan en plaatsten een extra toiletunit

In dit jaar hebben we onze beeldbepalende landbouwschuur gerenoveerd. Deze historische schuren mogen niet verdwijnen uit het Zeeuwse landschap.

In 2013 hebben we gezorgd voor de aanleg van een nieuwe speeltuin met als ondergrond een supergrote zandbak.

Verheugd waren we in dit jaar met de renovatie van het toiletgebouw. Het zonneboilersysteem zorgt o.a. voor heerlijke vloerverwarming en het marmereffect van de Tadelakt muurbepleistering voor een warme uitstraling!

Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen kochten we in de winter van dit jaar 3 nieuwe stacaravans voor de verhuur.

Internet is niet meer weg te denken, we hebben in dit jaar breedband internet geregeld voor onze gasten.

Onze chalets, vakantiewoningen en Hommelhonk voorzien van Canal Digital satelliet T.V.